User Tools

Site Tools


javno:fsbwifi_oprojektu

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

javno:fsbwifi_oprojektu [2011/04/18 16:41] (current)
zec created
Line 1: Line 1:
 +FSB Wireless projekt posljedica je želje da se studentima i zaposlenicima omogući korištenje nastavnih sadržaja i resursa na Internetu u prostorijama fakulteta **transparentno** i **mobilno**. Napretkom tehnologije i padom cijena kako bežične opreme tako i prenosivih računala, smatramo da je nužno nastavnom osoblju i studentima ponuditi mogućnost bežičnog umrežavanja.
  
 +Centralni ured projekta je u Računalnom Centru FSB-a, točnije u RCLAB-u. Ovdje je u tijekom radnog vremena kod g. **Zlatka Brkića** moguće izvaditi **korisničko ime** i **lozinku** koji su neophodni za pristup mreži. Također, ukoliko naiđete na probleme koji nisu pokriveni ovim webom, na istom mjestu možete potražiti pomoć, kao i slanjem e-mail upita na adresu **[[wireless-admin@fsb.hr]]**.
 +
 +Za ideju i izvedbu ovog složenog projekta su zaslužni **Miro Vidoš** (ING Servis), **Dinko Korunić** (InfoMAR) i **Zlatko Brkić** (FSB). Prvotnu verziju FSB Wireless mreže pokrenuli su **Matija Mintas** i **Tomislav Čohar** (koji su nastavili rad na [[http://​www.wifihr.net|WiFiHR]] projektu). Web stranice projekta je izradio **Anđelko Iharoš**, a održavaju ih **Anđelko Iharoš** i **Dinko Korunić**.
javno/fsbwifi_oprojektu.txt · Last modified: 2011/04/18 16:41 by zec