User Tools

Site Tools


javno:fsbwifi_oprojektu

FSB Wireless projekt posljedica je želje da se studentima i zaposlenicima omogući korištenje nastavnih sadržaja i resursa na Internetu u prostorijama fakulteta transparentno i mobilno. Napretkom tehnologije i padom cijena kako bežične opreme tako i prenosivih računala, smatramo da je nužno nastavnom osoblju i studentima ponuditi mogućnost bežičnog umrežavanja.

Centralni ured projekta je u Računalnom Centru FSB-a, točnije u RCLAB-u. Ovdje je u tijekom radnog vremena kod g. Zlatka Brkića moguće izvaditi korisničko ime i lozinku koji su neophodni za pristup mreži. Također, ukoliko naiđete na probleme koji nisu pokriveni ovim webom, na istom mjestu možete potražiti pomoć, kao i slanjem e-mail upita na adresu wireless-admin@fsb.hr.

Za ideju i izvedbu ovog složenog projekta su zaslužni Miro Vidoš (ING Servis), Dinko Korunić (InfoMAR) i Zlatko Brkić (FSB). Prvotnu verziju FSB Wireless mreže pokrenuli su Matija Mintas i Tomislav Čohar (koji su nastavili rad na WiFiHR projektu). Web stranice projekta je izradio Anđelko Iharoš, a održavaju ih Anđelko Iharoš i Dinko Korunić.

javno/fsbwifi_oprojektu.txt · Last modified: 2011/04/18 16:41 by zec